Welpen (Mowgli horde)

Welpen is het spelprogramma voor jongens van 7 tot 10 jaar. Het welpenspel is gebaseerd op het beroemde jungle-boek van Rudyard Kippling. Het verhaal gaat over een jongetje, Mowgli. Dit jongetje wordt grootgebracht door de wolven en hij groeit op in de jungle tussen de dieren. De welpen zijn allemaal jonge wolven en leven met z’n allen in een horde met Akela, de leidster van de horde. Baloe de grote bruine beer, Bagheera de zwarte panter en Kaa de slang beleven de welpen de spannendste avonturen.

Ben jij een stoere jongen tussen 7-10 jaar?

Wij zijn de welpen binnen Scouting. Nu denk je welpen? Welpen zijn toch jonge wolven? Ja, dat klopt! Wij spelen iedere week in de Jungle! Iedere week beleven we met z’n allen de leukste avonturen met onze leiding: Bagheera, Baloe, Hathi, Koning Louis & Mang. Wij doen stoere dingen zoals: hutten bouwen, kampvuurtje stoken, spannende bosspellen en andere leuke spellen.

Een keer per jaar gaan we een weekje op kamp met alle welpen! Dat is het hoogte-punt van het jaar! Verder hebben we vaker een hike. Dan gaan we een weekendje weg en doen allemaal stoere dingen!

Vind je dit stoer, spannend en hou je wel van een uitdaging? Kom dan snel kijken!