Welpen en Juniorscouts vieren de feestdagen

Het zomerkamp van de Welpen beloofd een waar festijn te worden. De Shanti- en Mowgli-horde gaan samen met de Juniorscouts op kamp naar Geldrop. Het thema: Feestdagen! Van 7 t/m 13 juli gaan wij in een rap tempo alle feestdagen af. Samen griezelen met Halloween, paaseieren zoeken met Pasen, gourmetten met Kerstmis? En wie weet? Misschien komt Sinterklaas wel voorbij om onze schoenen te vullen met lekkers… Wat we allemaal precies gaan doen blijft natuurlijk nog even een verassing, wel kunnen we verklappen dat we goed in de feeststemming zitten.

Extra informatie juniorscouts

De Juniorscouts gaan voor de eerste keer op kamp. Dat is erg spannend aangezien zij een iets uitdagender kamp tegemoet gaan. De juniorscouts slapen in een tent. Het kan verstandig zijn een extra deken mee te nemen om de koude nachten te trotseren. Daarnaast gaan zij een eigen keukentent sjorren. Daar zullen de juniorscouts ook een maaltijd koken, onder begeleiding van hun stafleden. Ze koken niet elke dag, want ook de juniorscouts verdienen af en toe de luxe om gewoon lekker aan te kunnen schuiven bij de dagelijkse pot. De programma’s en activiteiten zijn ook aangepast voor de juniorscouts, we moeten ze het niet te makkelijk maken toch?!

Aankomst zaterdag 7 juli

Wij verwachten onze Welpen en Juniorscouts op 14:00 uur in volledig uniform op het onderstaande adres. Dat wil zeggen: blauwe broek, blouse, das en dasring. Geen blouse? Dan is het blauwe T-shirt voldoende.

Scouting Neil Armstrong, Geldrop
Blokhut  “De  Arendshorst”
Scheerderstraat  5
5667  HP  Geldrop

Er is geen parkeergelegenheid op het terrein. Parkeren kan in de buurt van het gebouw of in de woonwijk aan de straat. Dit is geen drukke weg.

Bagage

Iedereen heeft van zijn of haar stafleden al een bagagelijst ontvangen.

  • Pak samen de tas in, dan weet de Welp/Juniorscout ook wat er mee gaat en waar het zit.
  • Om een wildgroei aan tassen, een overvolle slaapruimte of tent en een berg aan gevonden voorwerpen te voorkomen willen we iedereen vragen alles in 1 tas (die dicht gaat, dus geen bigshoppers) mee te geven. Slaapspullen staan hier los van. (Mag wél natuurlijk, graag zelfs!) Voor slaapspullen (matje, lucht-/veldbed, slaapzak, kussen) willen we ook vragen om alles zo compact mogelijk in te pakken.
  • Vuilniszakken niet toegestaan! (ook niet voor een slaapzak of luchtbed)

Vergeet zeker niet om mee te nemen:

  • Uniform (incl.  Blouse,  T-shirt  &  das!)
  • Wit T-shirt  (deze  wordt  bewerkt,  zonder  shirt:  géén  deelname  aan  programma  mogelijk!)
  • Theedoek voor  de  afwas  (voorzien  van  naam)
  • Pet of  hoed

Voorzie  alle  kleding  en  spullen  van  een  naam (of initialen) zodat  deze  ook  herkenbaar  zijn.  Er  blijven  te  vaak,  te  veel  eigenaar  loze  voorwerpen  achter.  Doe dit ook samen met de Welp of Juniorscout, zo weet hij of zij ook dat dit zijn of haar spullen zijn. 

Open bagagelijst

Ophalen vrijdag 13 juli

Om 15:00 uur zullen wij het Zomerkamp gezamenlijk afsluiten. Wij willen alle ouders vragen om op zijn vroegst ook pas om 14:45 uur bij de poort te staan. Wij hebben gezamenlijk een zomerkamp gedraaid, deze willen wij dat ook zonnodig gezamenlijk afsluiten. Wanneer er te vroeg al veel ouders voor de poort staan, hebben wij niet ieders aandacht meer om af te sluiten. Als we het kamp hebben afgesloten wensen we iedereen een hele fijne vakantie!