Update Mowgli-horde – maart 2018

Speculaasverkoop

mowgli-speculaasverkoopTraditiegetrouw zijn de welpen vóór Sinterklaasavond langs de deuren gegaan om speculaas te verkopen. Zowel tijdens twee draaiavonden als thuis kon er speculaas verkocht worden. Dit jaar ging de verkoop zo goed dat al het bestelde speculaas op was! De welpen hebben thuis veel verkocht, maar Ruben had de meeste speculaas verkocht en kreeg daarom als beste verkoper een prijs van de welpen.

10 jaar Baloe

baloe-10-jaar-jubileumDe laatste draaiavond van de welpen voor 2017 had alweer plaatsgevonden, maar niet voordat we Baloe verraste met zijn 10 jaar jubileum als welpenstaf. Een paar stafleden hadden ter voorbereiding op de avond lekkere taart en een cadeautje geregeld. Terwijl de welpen samen met Baloe in de zaal aan het spelen waren werd de taart klaargezet. Zonder dat de welpen of Baloe het wisten vierde we zijn jubileum bij de welpen. Van harte gefeliciteerd Baloe, laat het je smaken!

Logo-Vredeslicht-Nederland

Vredeslicht

Elk jaar halen de welpen het vredeslicht op in Utrecht. Dit jaar mochten twee welpen (Diégo en Caine) samen met Bagheera het vredeslicht ophalen. Met een ‘kleine’ vertraging zijn ze dan ook goed aangekomen in Utrecht en hebben zij het vredelicht in ontvangst genomen. De terugweg verliep wat beter en uiteindelijk zijn ze allemaal weer veilig aangekomen in Blerick. Op kerstavond is het gedicht van het vredeslicht voorgelezen tijdens de avondmis in de kerk.