Scoutshop – Reken nu af via Tikkie

Betalen via je mobiel daar draaien we tegenwoordig onze hand niet meer voor om. Gezellig uitgaan met vrienden of even lunchen, we sturen even een Tikkie.
We zijn tegenwoordig zo handig met onze mobiele telefoons dat deze bijna overal voor gebruikt kan worden.

Reken je scoutshopbestelling af via een betaalverzoek (Tikkie)

Ook Bertus rekent af via een TikkieTot nu toe kon je alleen maar contant afrekenen bij onze scoutshop. Hiervoor moest je altijd voldoende contant geld bij je hebben en hopelijk hadden we genoeg wisselgeld.
En voor veel mensen is afrekenen via een betaalverzoek zoals Tikkie ook net zo gemakkelijk (of zelfs gemakkelijker).
Daarom experimenteren we om af te rekenen via een betaalverzoek. Als dit experiment succesvol verloopt dan bieden we voortaan altijd de mogelijkheid om via een betaalverzoek af te rekenen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

In het bestelproces zal er weinig aan veranderen. We nemen door welke artikelen je nodig hebt en zetten dit in ons bestelsysteem. Op het moment van afrekenen heb je nu de keuze om contant te betalen of via een betaalverzoek.
Als je kiest voor een betaalverzoek dan maken wij ter plekke een QR-code aan die je kunt scannen met een QR-reader app op je telefoon, deze opent dan de bankieren app. Bevestig de betaling en klaar is Kees!

Hou echter wel rekening dat je mogelijk je paslezer nodig hebt wanneer:

  • je een limiet hebt ingesteld en het te betalen bedrag is hoger dan je limiet
  • je ingesteld hebt dat je een paslezer nodig hebt als je voor het eerst naar een nieuwe rekeningnummer geld overmaakt
  • je ingesteld hebt om een paslezer te gebruiken voor alle betaalverzoeken

Wil je afrekenen via een betaalverzoek neem dan voor de zekerheid je paslezer mee als je niet zeker bent of je aan bovenstaande voldoet.

Contant afrekening kan altijd

Als het afrekenen via een betaalverzoek succesvol is dan heeft dan voor ons (en waarschijnlijk ook voor jou) de voorkeur. Maar uiteraard blijft het wel altijd mogelijk om contant je bestelling af te rekenen. Doen we niet moeilijk over!

Nu kun je dus zelf bepalen hoe je je nieuwe T-shirts en vesten afrekent. Daar worden we blij van. 🙂