Scouts update – maart 2018

klimmenKlimmen

Op het programma van de scouts stond een avontuurlijke middag gepland.
Een reisje over de grens om te gaan klimmen in een grote overdekte klimhal!

Film/Game nacht

film game nachtSlapen? Daar is niet veel van terecht gekomen tijdens de film/game nacht. Boven in het scoutslokaal werd een heuse bioscoop gebouwd! In de bioscoopzaal lagen allemaal bedden, bedoeld om uiteindelijk te slapen maar na de horrorfilms deed natuurlijk niemand meer een oog dicht. In het Welpenlokaal was er ook nog een gamezaal ingericht zodat de scouts tussen de films door konden spelen op de WII, Playstation of Xbox.

Bowlen bij Taurus

Met z’n alle gingen we naar Velden om bij Taurus te bowlen. Na een leuke middag gehad te hebben gingen we samen nog een ijsje eten bij McDonalds.

Staf RSWStaf RSW

De stafleden hebben meegedaan aan de Staf RSW. Het thema voor ons stafteam was Turkije. De stafleden hebben hier hun vaardigheden opgepoest, en leuke contacten geleden met stafleden van andere scoutinggroepen.

Terug van weggeweest, staflid Luuk!

Luuk is backOns staflid Luuk heeft een half jaar gereisd door Zuid-Oost-Azië! We begonnen Luuk inmiddels aardig te missen, het werd tijd dat hij weer snel terug zou komen. Hiervoor hadden we een plan bedacht, staflid Erik werd op pad gestuurd naar de andere kant van de planeet om Luuk op te halen. En dat is gelukt! Luuk is terug! 🙂