Rood, groen, blauw, of toch geel?

hk-tafels-en-stoelenDat onze scouting een actieve vereniging is dat mag duidelijk zijn. Wekelijks hebben speltakken hun opkomsten waar onze vrijwilligers zich weer inzetten om een superleuk en actief programma te maken voor onze jeugdleden.
Naast de opkomsten zijn er ook nog regelmatig EHBO cursussen en vergaderingen (groepsraden). Bij al deze activiteiten wordt ons meubilair ook intensief gebruikt. Tafels die regelmatig versleept worden voor een andere opzet, stoelendans met de kinderen, weer alles verplaatsen voor een vergadering of ouderavond. Niet zo heel vreemd dus, dat na jarenlang gebruik, de tafels en stoelen beginnen te slijten.

Frisse vrolijke kleuren

Er kwam nu toch echt een tijd dat de tafels en stoelen aan vervanging toe waren. Er is voor gekozen om de nieuwe stoelen in diverse kleuren te bestellen. Naast dat dit vrolijk uitziet, heeft iedere welpen ‘nest’ nu ook zijn eigen kleur. En als bonus kunnen de gekleurde stoelen ook gebruikt worden bij spellen waarbij verschillende kleuren gebruikt worden.

Kortom, een goede investering waar we nog jarenlang plezier van zullen hebben!