Paaseierenactie – We komen bij je langs!

paaseierenactieNog een paar weken en dan is het Pasen. En wat hoort er bij Pasen? Gekleurde paaseieren natuurlijk!
Ook dit jaar houdt Scouting St. Lambertus weer een paaseierenactie om onze buurt weer te voorzien van gekleurde paaseieren. Ook hebben we chocolade eitjes in ons assortiment.

Wanneer komen we langs?

Pasen valt dit jaar op 1 en 2 april. Twee weken vóór Pasen zullen wij onze actie houden op 19, 20 en 21 maart. Je hebt dan ruimschoots vóór Pasen de mogelijkheid om alvast je paaseieren in te slaan als we bij je langskomen. We zullen in de week voorafgaand ook nog flyeren in de Klingerberg en Vastenavondkamp in Blerick.

Wij komen langs in de avonduren

Het mooie van onze paaseierenactie is, is dat jezelf niet de deur uit hoeft. Wij komen bij je langs aan huis!
Op maandag-, dinsdag, en woensdagavond komen wij langs de deuren tussen 18.30 uur en 21.00 uur in de wijken Klingerberg en Vastenavondkamp in Blerick.

Vraag eens aan je werkgever om paaseieren te bestellen

Wij kunnen ook paaseieren leveren die vooraf besteld worden. Vraag eens aan je werkgever of ze paaseieren voor in de kantine willen bestellen voor alle collega’s!
Stuur een mailtje naar info@scoutingblerick.nl als je een groter aantal eieren alvast wilt reserveren, dan kunnen wij hier met de inkoop rekening mee houden.

Wat doen we met de opbrengsten?

Met het geld dat we ophalen tijdens de paaseierenactie kunnen wij activiteiten organiseren voor onze jeugdleden, denk hierbij aan een Lambertusviering. Daarnaast worden de opbrengsten ook gebruikt om ons gebouw te onderhouden zodat onze jeugdleden in een veilige en scouting waardige omgeving hun spel kunnen beleven.