Erelidmaatschap voor Joep en Marco

De materiaalmeesters Joep en Marco hadden vorig jaar al aangegeven dat ze hun functie als materiaalmeester gingen neerleggen. Uitgifte van het kampmateriaal zou hun laatste werkzaamheid zijn.

Op vrijdag 5 juli was het dan écht de laatste keer dat ze het kampmateriaal uitgaven voor de welpen. Maar voordat ze konden genieten van hun rust werden ze nog even naar voren geroepen tussen alle staf- en bestuursleden die zich op het HK hadden verzameld. Want wat Joep en Marco nog niet wisten is dat ze nog even in het zonnetje gezet zouden worden.

Buiten dat Joep en Marco jarenlang materiaalmeester zijn geweest hebben ze zelf ook nog diverse functie bekleed binnen onze scouting. Beide zijn zelf jarenlang staflid geweest, Joep als verkennerstaf en Marco als kabouterstaf en sherpa-begeleider.  Zowel Joep als Marco hebben in verleden ook nog in het bestuur gezeten en hebben ze zich ook ingezet tijdens de vele activiteiten door de jaren heen. Kortom ze hebben hun sporen wel verdiend binnen onze scouting.

Vanuit het bestuur hebben Joep en Marco een bedankplaat in ontvangst mogen nemen als erkenning voor hun inzet en verdiensten in het verleden. Deze bedankplaat is een uit staal gesneden afbeelding van ons scoutinglogo (Bertus).
Daarnaast hebben beide ook het erelidmaatschap toegewezen gekregen waarmee ze voor altijd erkend en herinnerd worden voor hun inzet en toegevoegde waarde binnen onze scouting.