EHBO instructeur leidt 12 1/2 jaar vrijwilligers op!

We hebben binnen onze groep vrijwilligers rondlopen die je nooit ziet maar wel zorgen voor een kwalitatief veilige Scoutingomgeving. Wim Barents is één van deze personen. Wim Barents is EHBO instructeur en zorgt iedere maand voor een EHBO-les. We zien Wim alleen op donderdagavonden om even de geheugens op het gebied van EHBO op te frissen van de vrijwilligers die een EHBO diploma hebben. Wim loopt ondertussen al wat jaren rond binnen onze groep.
Op 1 april 2016 is Wim officieel 12½ jaar instructeur EHBO bij onze Scouting. In die 12½ jaar heeft Wim menig Scoutingvrijwilliger de nodige EHBO kennis bijgebracht en dat doet hij nu nog steeds. Normaal wordt je tijdens het staffeest in het zonnetje gezet, maar daar zal Wim nooit naartoe komen want dat is iets van onze Scouting, aldus Wim. We willen dit natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan!

Donderdagavond 31 maart 2016 vond er zoals iedere laatste donderdagavond een herhalingsles plaats op het H.K.. Wat Wim alleen niet wist is dat hij deze avond geïnstalleerd zou worden als Scout. Normaal doe je dit inderdaad als je lid wordt maar wij vonden dit een mooie manier om de waardering uit te spreken en Wim in het zonnetje te zetten.