JUMBO Benders – spek de kas actie

Klanten van JUMBO Benders ontvangen bij besteding van elke €10,- een waardepunt (in de vorm van een voucher). Iedere voucher heeft een unieke code. De voucher kan gescant worden bij de speciale 'Spek de kas' zuil. Na het scannen kan het waardepunt gedoneerd worden aan een deelnemende vereniging naar keuze. Hoe meer vouchers er aan een vereniging gedoneerd worden, des te hoger is het eindbedrag voor deze vereniging.
JUMBO Benders – spek de kas actie

Bardiensten bij Zomerparkfeest

Elk jaar staan wij als Scouting St. Lambertus achter de leukste en grootste bar bij het zomerparkfeest. Wij krijgen hier een leuke onkostenvergoeding voor die wij gebruiken om een leuk spelaanbod aan te kunnen bieden bij scouting. Alleen dit jaar is het erg lastig om voldoende vrijwilligers te vinden en we hebben er ook meer nodig dan voorgaande jaren.
Bardiensten bij Zomerparkfeest

Erelidmaatschap voor Joep en Marco

De materiaalmeesters Joep en Marco hadden vorig jaar al aangegeven dat ze hun functie al materiaalmeester gingen neerleggen. Uitgifte van het kampmateriaal zou hun laatste werkzaamheden zijn.

Op vrijdag 5 juli was het dan écht de laatste keer dat ze het kampmateriaal uitgaven voor de welpen. Maar voordat ze konden genieten van hun rust werden ze nog even naar voren geroepen tussen alle stafleden en bestuursleden die zich op het HK hadden verzameld. Want wat Joep en Marco nog niet wisten is dat ze nog even in het zonnetje gezet zouden worden.
Erelidmaatschap voor Joep en Marco

Aanmelden Lambertusviering

In het weekend van 14 en 15 september vindt de jaarlijkse Lambertusviering weer plaats. Het moment waar het scoutingseizoen eindigt en het nieuwe seizoen start. En ook het meest spannende weekend omdat er ook overgevlogen wordt naar de nieuwe speltakken!
Aanmelden Lambertusviering

Materiaalmeester Marco neemt afscheid

September 1993, vol frisse moed en heel erg benieuwd voor de eerste scouting avond. Ik had een vol blik energie en vond het geweldig! Ik hoefde niet na te denken en had de proeftijd ook niet nodig, dit is gewoon leuk! Ik knalde uit elkaar van de energie voor de scouting, ik kon niet wachten totdat het maandag was, ging met alle plezier een extra avond klussen of brainstormen, vond weekendjes helemaal het einde maar die duurden veel te kort.
Materiaalmeester Marco neemt afscheid

Materiaalmeester Joep neemt afscheid

Ergens in 1972, als welp begonnen in de Ottostraat (nu de Gamma). Daarna als verkennertje verder, en daarna….. Gestopt omdat het niet meer zo leuk was. Weg spirit.Lange carrière als verkennerstafErgens in 1990, een telefoontje van Antoine Gommans. Of ik als leider terug wilde keren bij de verkenners, omdat er een tekort aan staf was. Och, toch maar eens gaan kijken in de Boekenderstraat (de verhuizing heb ik dus gemist). Het flesje was weer vol, en een lange carrière als verkennerleider was gestart.
Materiaalmeester Joep neemt afscheid

Scoutshop – Reken nu af via Tikkie

Tot nu toe kon je alleen maar contact afrekenen bij onze scoutshop. Hiervoor moest je altijd voldoende contact geld bij je hebben en hopelijk hadden we genoeg wisselgeld.En voor veel mensen is afrekenen via een betaalverzoek zoals Tikkie ook net zo gemakkelijk (of zelfs gemakkelijker). Daarom willen we nu gaan experimenteren om af te rekenen via een betaalverzoek. Als dit experiment succesvol verloopt dan bieden we voortaan altijd de mogelijkheid om via een betaalverzoek af te rekenen.
Scoutshop – Reken nu af via Tikkie

Nieuwe T-shirts en vesten

De toekomst van de huidige blauw T-shirts en vesten van Scouting Nederland gaan eruit. Hoog tijd om nieuwe en eigen vervangende kleding aan te bieden.

Afgelopen jaar hebben we tijdens de groepsraad (vergaderingen) diverse opties getoond en daar is uiteindelijk een keuze uit gemaakt.
De nieuwe T-shirts en vesten zijn vanaf de eerstvolgende scoutshop verkrijgbaar.
Nieuwe T-shirts en vesten

Meld je aan voor de Lambertusviering

Nog anderhalve week tot aan de Lambertusviering, het moment waar ons scoutingseizoen eindigt en het nieuwe seizoen weer begint. Voor een aantal van onze jeugdleden betekend dit ook dat ze overvliegen naar de volgende speltak. Een spannend weekend dus!

Omdat we graag willen weten hoeveel jeugdleden aanwezig zijn, in verband met de inkoop van de boodschappen, is het belangrijk dat je je aanmeld. Heb je dit nog niet gedaan, doe dit dan alsnog uiterlijk aankomende vrijdag 7 september!
Meld je aan voor de Lambertusviering